Cum ne îmbrăcăm de Paște – Ținute elegante și feminine pentru ocazii speciale

Pentru că în câteva zile se apropie Paștele, cred ca e momentul să vorbim despre cum ar trebui să ne îmbrăcăm în aceste zile speciale. Tu te-ai decis cum să te îmbraci de Paște?

De Paște nu prea poți străluci într-o rochie aurie din paiete așa cum probabil ai facut-o de Crăciun sau de Revelion. Ținuta pentru această sărbătoare este ceva mai cuminte, cu atât mai mult cu cât invitațiile pe care le vei primi vor viza prânzuri în familie.
Tocmai de aceea ne-am gândit să îți oferim câteva variante de ținute pe care poți să le adopți cu succes pentru ziua de Paște.

Optează pentru ținute colorate și imprimeuri florale. Sunt perfecte pentru Primăvară și te bine dispun. Recomandările noastre sunt rochiile din voal, uni sau imprimat, cu accente delicate de cristale. Dar poți opta și pentru o ținută elegantă cu sacou și pantaloni în combinație cu o bluză cu guler gen eșarfă.
În funcție de locul unde vei petrece această sărbătoare și de posibilul dress code, noi îți propunem sugestii de stil pentru a face din sărbătoarea creștină a Paștelui o zi de neuitat.

Vă invităm în magazinele noastre și pe site-ul www.yokko.ro unde vă puteți inspira în alegere ținutei ideale pentru ziua de Paște.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *