Culorile care ne slăbesc

E adevărat că sportul și alimentația echilibrată ajută să ne menținem o siluetă armonioasă, dar ne putem folosi și de vestimentație pentru a părea mai slabe. Dacă știi cum să te îmbraci astfel încât să ascunzi defectele, poți să topești pe loc câteva kilograme!

Ești mai plinuță, atunci te vor avantaja, fără doar și poate, culorile închise.

Nu recomandăm să porți doar negru, însă nici să te îmbraci în alb nu este cea mai bună variantă. Mai bine zis, tinutele in intregime albe sau crem nu trebuie să existe în garderoba ta. De asemenea, culorile neon, oricât de vesele și plăcute ar fi, au atributul de a mări vizual, deci spune-le pas.

În general, ținutele monocrome în culori închise sunt de preferat pentru femeile cu forme, pantaloni drepti /fustă conica și sacou în aceeași culoare, fără imprimeu, creează impresia de linie dreaptă și pot fi accesorizate ușor. Poartă nuanțe navy-blue, mov și verde închis, culori din tendințele Toamnei 2016.

La un outfit compus din nuanțe închise, adaugă accesorii în culori aprinse. O pereche de pantofi roșii cu toc te vor evidenția într-un mod plăcut.

Trebuie ținut cont și de un alt aspect foarte important, și anume: poartă haine cu mărimi potrivite ție – nici mai strâmte, dar nici mai largi.

1-tinute monocrome care slabescȚinute monocrome

Include negrul cu încredere în garderoba ta, este una dintre culorile care subțiază. Accesorizează-l cu nuanțe aprinse – o eșarfă multicoloră, cercei speciali.

2-rochii negre care slabescRochii negre

3-tinute din catifea care slabesc

Ținute din catifea

Dacă ai șolduri voluptoase, atunci este indicat să combini pantaloni sau fuste în culori închise cu topuri pastel sau în culori aprinse precum roșu, turcoaz, muștar. O fustă conică neagră astfel asortată va face ca partea superioară a corpului să iasă în evidență. O rochie închisă, cu o jachetă colorată deasupra, pot subția, de asemenea. Experimentează și alege nuanțele care ți se potrivesc cel mai bine, ținând seama de nuanța pielii, părului și ochilor tăi.

4-tinute care slabescȚinute care ne slabesc

Alte recomandări simple, dincolo de culori: imprimeurile cu desen mic maschează, pentru că privirile vor fi atrase de culorile și modelul printului din material. Țesăturile în relief, ușor elastice te vor ajuta să arăți și să te simți bine. Pantalonii drepți sau țigaretă sau fustele până la genunchi, care să îți lase gamba la vedere, sunt un must-have în garderoba ta. Deasemenea, faldurile simple sau rochiile mai largi peste abdomen maschează zonele cu probleme și te lasă să respiri liniștită. Decolteurile în V sau rotunde alungesc frumos silueta și pun accent pe zona bustului, așa că e bine să eviți bluzele pe gât.

5-tinute cu imprimeuriȚinute cu imprimeuri

6-tinute cu imprimeuriȚinute cu imprimeuri

Iar cel mai bun sfat, este să te simți bine în pielea ta, să zâmbești și să fii veselă. Această ținută este cea mai de succes! 🙂

Un comentariu

  • Bună ziua !
    Toate sfaturile pe care le-am citit sunt bune.
    Referitor la lungimea fustelor, rochiilor, care ar trebui să fie deasupra genunchiului,…am observat că e mult mai avantajos să fie la jumătatea genunchiului sau exact sub genunchi, pt. femeile plinuțe.
    Toate cele bune,
    Tatiana Catalin.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *