Cu ce ne îmbrăcăm la petrecerile din această iarnă

Iarna începe cu cea mai frumoasa lună din an, luna decembrie, luna cadourilor și a petrecerilor. Fie că sunt petreceri de zi sau de seară, în familie sau cu prietenii, ținuta este foarte importantă. Indiferent de anturajul pe care îl alegi, ținuta ta trebuie să fie una atât lejeră, cât și frumoasă.

Pentru că detaliile fac diferența, designerii YOKKO v-au pregătit rochii cu croieli simple și lejere, accesorizate cu broșe chic detașabile, aplicații de cristale Swarovski și inserții din dantelă, care vor scoate din anonimat orice ținută.

Marea vedetă a acestui sezon este catifeaua, o țesătură clasică dar mereu de actualitate în colecțiile designerilor. Fie că alegi o rochie midi din catifea elastică uni, cu aplicații fine de cristale Swarovski, sau o catifea cu motive aurii sau florale, vei avea o ținută rafinată și mereu elegantă, potrivită pentru petrecerile din această iarnă. Optați cu încredere pentru ea.

O noutate în Colecția de Sărbători este rochia din catifea brodată cu paiete reversibile. Cu un decolteu adânc în V și un șliț petrecut pe față, vei atrage toate privile de la orice petrecere.

Pentru petrecerea de Anul Nou, îți recomandăm rochii din voal ușor, fluide, rochii perfecte pentru dans. Rochiile neagre sunt o altă recomandare. Nu uita că rochia neagră conservatoare, avantajează orice tip de siluetă și nu se va demoda niciodată. Aproape că nu poți da greș purtând o rochie simplă neagră.

Culorile pentru care puteți opta în acest sezon sunt roșu, verde dar și negru, culori clasice care nu vor ieși niciodată din tendințe. Poți opta, însă, și pentru o altă culoare, de exemplu albastru sau mov.

În caz că nu sunteți încă hotărâte, vă invităm în magazine și pe site-ul www.yokko.ro, unde veți găsi o gamă mult mai variată de ținute pentru petrecerile din acest sezon.

 

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *