Crem, bej, nude – Culorile eleganței în ținute inspirate pentru cununii și ieșiri sofisticate

O dată cu lansarea paletei de culori recomandată pentru primăvara anului 2017 de către Institutul Pantone toamna, spectrul culorilor și nuanțelor noului sezon 2017 s-a anunțat plin de emoție și viață. Alături de culori vii (galben solar, corai, albastru) erau și unele inspirate din culoarea pământului sau a luminii.

Este vorba despre culorile nude, bej și crem, calde și blânde, foarte elegante. Anul acesta se vor purta foarte mult, în ținute atît de zi, cît și de seară. Dacă nu ai piese în tonuri nude în garderoba ta, te sfătuim să achiziționezi, îți vor asigura un look impecabil!

Îți propunem culorile nude în ținute ideale pentru cununii sau evenimente care presupun outfituri mai speciale, ce încep în timpul zilei și se prelungesc spre seară. Tonurile neutre, adecvate sezonului cald, oferă nenumărate posibilități de asortare și accesorizare.  Mizează nude cu bej și alb-unt, accesorizează cu auriu păstrează un machiaj natural al buzelor, nu uita de cel al ochilor și vei obține ținute extrem de rafinate, în care te vei simți fantastic! Poți încerca combinații all nude sau poți accesoriza cu roșu sau alte tonuri vibrante, bejul fiind o culoare extrem de versatilă.

Rochii nude pentru ocazii speciale

Alege deci cu încredere tonurile nude, în combinații de materiale cu texturi diferite, poți alege bumbacul eco-friendly, deopotrivă cu transparența senzuală a voalului sau fibre diverse. Inspiră-te din outfiturile următoare si vizitează-ne online sau în magazinele YOKKO! Te așteptăm!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *