Cele mai frumoase rochii de la Premiile Emmy 2014

Strălucire, emoţie şi stil, acestea sunt doar câteva cuvinte cu care am caracteriza Gala de decernare a Premiilor Emmy de anul acesta, ce a avut loc la Los Angeles acum câteva zile. Acordarea celor mai înalte distincţii din industria de televiziune din Statele Unite este un bun prilej  pentru vedete de a se face remarcate pe covorul roşu, purtand creaţii elegante şi fascinante, ţinute memorabile, mai mult sau mai puţin spectaculoase.

Alegerile vedetelor au fost variate, cu preferinţa clasică pentru rochiile lungi, cu trenă, în culori neutre dar şi în culori tari, cu croiuri ce urmăresc liniile corpului şi decolteuri îndrazneţe sau decupaje neaşteptate. Cele mai frumoase şi apreciate look-uri au fost cele ale actriţelor care au înţeles că, dincolo de tendinţele de ultim moment mai mult sau mai puţin flatante pentru silueta lor, o apariţie elegantă este una clasică, marcată de detalii rafinate. În modă, întotdeauna  „less is more” („mai puţin înseamnă mai mult”), însă, deşi poate părea surprinzător, acest lucru nu este mereu uşor de realizat.

Printre ţinutele noastre preferate a fost şi cea purtata de Julia Dreyfus, o rochie roşu intens, cu talie marcată, îndrazneaţă şi discretă în acelaşi timp. Debra Messing  a ales o rochie extra-rafinată, dintr-un material cu personalitate, marcat de jocuri de transparenţe şi suprapuneri.

Julia Dreyfus Premiile Emmy

Julia Dreyfus – Premiile Emmy, sursa foto www.vogue.com

Debra Messing  - Premiile Emmy, sursa foto www.vogue.com

Debra Messing – Premiile Emmy, sursa foto www.vogue.com

Am remarcat preferinţa unor vedete, cum ar fi Kate Walsh sau Vanessa Williams, pentru rochiile arhitecturale, cu volane structurate, stil „peplum” şi rochii ce subliniază formele de tip „clepsidră”, cu maneci foarte scurte sau trei sferturi.

Kate Walsh Premiile Emmy -

Kate Walsh – Premiile Emmy, sursa foto www.vogue.com

vanessa williams-premiile-emmy

Vanessa Williams – Premiile Emmy, sursa foto www.vogue.com

 Heidi Klum şi Kristen Wig au avut unele dintre cele mai sofisticate apariţii de pe covorul roşu, cuceritoare prin simplitatea aparentă şi senzualitatea discretă.

Heidi Klum

Heidi Klum- Premiile Emmy, sursa foto www.vogue.com

Kristen Wiig

Kristen Wiig – Premiile Emmy, sursa foto www.vogue.com

Dacă aceste apariţii de mare clasă v-au inspirat, cu siguranţă că abia aşteptaţi următoarea petrecere la care să străluciţi!

Vă propunem să descoperiţi modelele YOKKO de rochii de seară, ce au fost create din dorinţa de a oferi femeii moderne un stil care transcende trendurile şi un design care să o pună în valoare.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *