Ce rochii de petrecere se poartă în 2017

Ești invitată la o petrecere și nu știi ce ținută să alegi? Îți recomandăm o rochie! Și pentru că eleganța este frumusețea care niciodată nu dispare, cum spunea Audrey Hepburn, ar fi bine să alegi o rochie elegantă.

Tendințele în moda anului 2017 sunt variate. Știm deja ce culori se poartă: de la galben strălucitor și corai seducător, la tonuri blânde de bejuri. Fără să te pierzi în multitudinea de trenduri, păstrează-ți stilul personal și alege rochia potrivită ținând cont de câteva sfaturi importante pentru orice femeie modernă.

Nu alege pantofii și poșeta în culori identice. Joacă-te cu nuanțele. Bijuteriile nu le mai purta în set! Dacă rochia are un imprimeu bogat cromatic, sau materialul din care este confecționată are detalii din paiete, catifea, broderie, colierul din set poți să îl elimini, o pereche de cercei fini fiind suficienți. Machiajul prea intens de asemenea poate încărca o ținută, păstrează rujul într-o culoare puternică, sau dacă alegi să atragi atenția asupra ochilor, alege pentru ruj o culoare neutră.

Iată o selecție de rochii de petrecere în tendințele lui 2017, recomandate de stiliștii YOKKO:

Seri de vară perfecte și party-uri reușite vă dorim! Cu muzică, dans, zâmbete și multe amintiri frumoase în rochii perfecte pentru orice stil! Vă așteptăm în magazine și pe www.yokko.ro!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *