Catifeaua, țesătura nelipsită din garderoba unei femei cu stil

Eleganță, senzualitate, falduri grațioase, curbe, într-un cuvant catifea!

Purtată mai mult în sezonul toamnă-iarnă, catifeaua este mereu la modă și extrem de versatilă deoarece se poate combina cu ușurință cu orice material. În plus, catifeaua elastică îmbracă frumos silueta și dă un sentiment de confort. Este foarte important să te simți bine în hainele pe care alegi să le porți.

În aceast sezon YOKKO îți propune, o colecție întreagă din catifea: rochii feminine, elegante și potrivite pentru mai multe stiluri, fuste, pantaloni și sacouri.

Clasica rochia neagră este atemporală, necesară stilului feminin iar dacă aceasta este din catifea va aduce și mai mult farmec ținutei.

Rochiile negre din catifea elastică cu motive aurii, sunt rochiile de seară cu adevarat nemuritoare! O vei păstra multe sezoane în garderobă și va fi rochia care îți va evidenția eleganța în foarte multe ocazii speciale: nunți sofisticate, petreceri de anul nou, botezuri pretențioase, aniversări.

În acest sezon, articolele din catifea uni sau cu imprimeuri, se regăsesc într-o gamă variată de culori și modele, accesorizate cu aplicații fine de cristale Swarovski sau broșe detașabile. Puteți alege să combinați fuste sau pantaloni din catifea și să vă creați propria ținută, specială și potrivită personalității.

Dacă încă nu v-ați hotărât la o anumita ținută, vă invităm pe site-ul nostru www.yokko.ro și în magazinele noastre, unde veți găsi o gamă variată de articole din catifea și nu numai.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *