Catifeaua, marea iubire a designerilor

Imprimată, în relief, pictată, catifeaua a fost mereu prezentă în colecțiile marilor designeri. Cuvantul “catifea” provine din limba turcă, “kadife”, și neogreacă, “katifes”.  Despre minunata țesatură se spune că a cucerit timpul, fiind recunoscută ca o emblemă a rafinamentului și seducției.

Preferată în trecut de regine, garderoba femeii de astăzi nu este completă fără câteva piese din catifea. Catifeaua va fi intotdeauna la modă. Purtată cu precădere în sezonul toamnă-iarnă, catifeaua și-a păstrat nota de eleganță și noblețe. Extrem de versatilă, se poate combina cu ușurință cu orice material. Colectia YOKKO Toamna 17 prezintă mai multe piese din catifea elastică. Catifeaua elastică îmbracă frumos silueta și dă un sentiment de confort. Este important să te simți bine în hainele pe care alegi să le porți.

În această toamnă îți propunem, din catifea, rochii foarte feminine, elegante și potrivite pentru mai multe stiluri, fuste, pantaloni, jachete.

Din catifea elastică cu imprimeuri florale, poți alege rochiile cu guler tunică, sau cele cu mâneci scurte și decolteu. Ambele pot fi purtate atât ziua, cât și seara, catifeaua fiind un material elegant.

Rochiile negre din catifea elastică imprimată cu motive decorative aurii, sunt rochiile de seară cu adevarat nemuritoare! O vei păstra multe sezoane în garderobă și va fi rochia care îți va evidenția eleganța în foarte multe ocazii speciale: nunți sofisticate, petreceri de anul nou, botezuri pretențioase, aniversări.

O rochie la fel de nemuritoare este și cea neagră simplă, cu mâneci scurte. O poți accesoriza foarte ușor, cu cercei prețioși, sau o broșă. Perlele se împrietenesc foarte bine cu catifeaua.

Alege pentru seri speciale rochiile cu broșă accesoriu, fără mâneci. Flatează silueta și le vedem potrivite pentru ieșiri la teatru, operă sau spații elegante. Boleroul de catifea cu inserții fine de cristale Swarovski pe decolteu poate definitiva ținuta. Îl poți combina, de asemenea, cu pantaloni din catifea și bluze din mătase.

Îți dorim o toamnă elegantă, din catifea seducătoare! Te așteptăm să te răsfeți în magazinele YOKKO și online, pe site-ul www.yokko.ro.

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *