Bulinele – O alegere mereu la modă

Bulinele au o putere magică. Ne dau un aer proaspăt și pot transforma cu ușurință o simplă ținută într-una de efect, jucăușă și foarte tinerească. Ne fac mai vesele, mai optimiste, mai energice. Poate pentru că ne aduc aminte de baloanele pline de culoare și visele frumoase ale copilăriei sau pur și simplu pentru că reprezintă una din formele perfecte inspirate din natură.

 

În industria fashion, acestea sunt un pattern mereu la modă și fiecare doamnă sau domnișoară ar trebui să aibă în garderoba sa măcar un articol vestimentar cu buline. Astfel, și noi am creat în Colecția Primăvară 2016 mai multe piese vestimentare cu buline jucăușe care să vă încânte și să vă aducă multă bucurie.

 

CUM SĂ PURTĂM BULINELE CU STIL

Orice femeie poate să opteze pentru un imprimeu cu buline, indiferent de vârstă sau de stilul vestimentar. Bulinele pot face parte dintr-o varietate de ținute și stiluri. Cel mai simplu mod de a le purta este pe rochii. Colorate sau alb-negru, rochiile cu buline oferă un aer adolescentin și jucăuș. O astfel de ținută te scoate din anonimat oriunde ai merge și-ți va înveseli ziua.

rochii_yokko_cu_buline

CUM POȚI SĂ COMBINI BULINELE

Nu este indicat să combinăm bulinele cu alte imprimeuri sau alte tipuri de buline. Culorile uni din aceeași culoare cu bulinele sunt cele mai indicate atunci când dorim să facem astfel de combinații, iar pentru a accentua și a da viață ținutei tale îți propunem să optezi pentru nuanțe pudrate. Noi am ales să combinăm fusta CLAIRE din buline cu bluza roz pudrat CAMELLIA.

fusta_yokko_cu_buline

Combină nuanțe pudrate cu buline 

costum_yokko_cu_anouri

Combină piese vestimentare uni în aceeași nuanță cu bulinele

Piesa vedetă cu buline a Colecției Primăvară 2016 este jacheta versatilă MY EVER CHANGHING MOODS pe care o poți purta în mai multe variante detașând mânecile și partea de jos a jachetei, fiind o opțiune excelentă și pentru trecerea de la un sezon la altul.

jacheta_yokko_alba_cu_buline

jacheta_yokko_neagra_cu_buline

Pentru o ținută sport, îţi propunem să optezi pentru articole vestimentare cu linii simple și buline care dau un aer vioi ținutei.

tinuta_sport_yokko_cu_buline

 Ținută sport YOKKO cu buline 

 

ALEGE ACCESORII CU BULINE ȘI ÎNVESELEȘTE-ȚI ȚINUTA

Bulinele, mereu la modă, nu vor dispărea prea curând din vizorul designerilor, cucerind, deopotrivă și lumea fascinantă a accesoriilor: pălării, costume de baie, pantofi sau chiar genți. Acestea vor conferi un aer plin de vitalitate întregii ținute, fiind ideale pentru sezonul cald. Noi îți propunem să-ți accesorizezi ținuta cu eșarfe cu buline discrete sau cu plicul MARY LOU pentru o ținută cochetă dar cu tentă jucăușă.

esarfa_yokko_cu_buline

accesorii_cu_buline_yokko

Alege un accesoriu YOKKO cu buline

Orice ai alege, haine sau accesorii pline de buline, un lucru este sigur: acestea nu se vor demoda niciodată.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *