Anka Foltut, studentă

Sunt studentă la Facultatea de Marketing, iar atunci când nu învăț mă ocup de afacerea familiei alături de părinții mei. În perioada verii, atunci când sunt mai liberă, deschid restaurantul de dimineață, aranjez și îl pregătesc pentru întâmpinarea clienților. În afară de aceste lucruri, mă ocup de partea administrativă a restaurantului și de prezența în mediul online.
Pandemia cu care ne confruntăm a afectat restaurantul nostru, însă mergem înainte pozitivi și ne adaptăm din mers.
Cele mai populare preparate în restaurantul nostru sunt pastele și preparatele pe bază de pește.

Restaurantul se numește “Pippo’s”este situat pe strada Paris Nr. 17, în apropierea guvernului.

O zi excelentă pentru mine este atunci când reușesc să termin tot ceea ce mi-am propus să fac în ziua respectivă. Este atunci când îmi văd părinții zâmbind. Este atunci când reușesc să petrec timp alături de cei dragi mie.

Modelul de femei activă în viața mea este siguranță mama. Mama muncește încă de la vârsta de 16 ani, și nu dă semne cum că și-ar dori să se oprească prea curând! Iubește ceea ce face și pentru asta o admir.

Nu m-aș întoarce să locuiesc în Italia deoarece aș fi incompatibilă cu gândirea majorității. Pe lângă acest lucru, am avut parte de experiențe mai puțin plăcute atunci când eram mică și fără voia mea m-au afectat.
În vacanță merg cu drag în Italia și cu inima deschisă, însă consider că nu este cea mai potrivită țară pentru mine în acest moment.

Lumea poate fi salvată așteptând. Timpul este ingredientul secret care rezolvă de cele mai multe ori totul. Am făcut și la facultate un plan de marketing pentru un ONG, fundația PACT care ține cursuri pentru cei din mediul rural ca să îi învețe cum să se poarte, cum să se adreseze. Dacă aș putea să schimb eu ceva, asta aș face. As învăța oamenii cum să se poarte în societate pentru că de cele mai multe ori cu puțină empatie și diplomație se rezolva multe conflicte.

Îmi place să fac sport, îmi place foarte mult să alerg, mă ajută să mă deconectez.
Pe lângă asta, am un mic proiect de suflet care se numește “Stele Norocoase”. Ce fac pe scurt: realizez tablouri digitale cu cerul înstelat dintr-un anumit moment din viața oamenilor. Tablourile sunt 100% personalizate în funcție de data evenimentului îndrăgit.
Stele Norocoase urmează să împlinească 3 ani în luna Decembrie.
Motivul pentru care am ales să fac acest lucru este simplul fapt că iubesc să văd oameni fericiți și zâmbind, iar prin dăruirea unui tablou cu un moment drag, important din viața unei persoane, este imposibil să nu îi aduci fericirea pe chip.

Anka Foltut, studentă la Facultatea de Marketing

Foto și interviu de Marius Tudose

Accesorii: Optimef, Decorina HatsIrina Akkaya

Anca Foltut, studentă

Anca Foltut, studentă

Anca Foltut, studentă

Anca Foltut, studentă

 

Anca Foltut, studentă

Anca Foltut, studentă

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *