Află cum poţi purta o bluză de damă

Bluzele sunt articole de îmbrăcăminte fără de care nu putem trăi. Fie că sunt colorate sau monocrome, cu un design deosebit sau simplu, acestea se găsesc în număr mare în dulapul fiecărei femei. Uneori, e o misiune imposibilă să alegi bluza potrivită din milioanele de opţiuni disponibile: croiuri dintre cele mai diferite cu sau fără detalii aplicate, materiale diverse – toate acestea ne pun în încurcătură atunci când vine vorba de alegerea unei bluze.

Tinute casual YOKKO

Ținute casual YOKKO

Bluzele simple din voal se potrivesc foarte bine unei ţinute elegante. Îţi vor oferi o senzaţie de lejeritate şi te vei simţi că o prinţesă. Dacă urmează să ai o întâlnire importantă la birou, şi nu ştii ce haine să îmbraci, o bluza elegantă din voal te poate scoate din încurcătură. Poţi să asortezi o astfel de bluză cu o pereche simplă de pantaloni cu croiala conică sau cu o fustă cu talie înalta şi o pereche de pantofi cu toc, tip stiletto, obţinând astfel o ţinută elegantă şi rafinată în doar câteva mişcări.

 Bluza lejera din vascoza garnitura de organza brocata cu motive de vascoza si in

Cumpără bluza lejeră Gentle Touch

Dacă eşti o persoană extravagantă şi vrei să arăţi șic, atunci bluzele cu aplicaţii din dantelă sau cele cu imprimeuri de toate felurile sunt soluţia optimă. O astfel de bluză îţi dă un aspect fresh, tineresc. Dantela este considerată un simbol al feminităţii, aşa că, dacă vrei să fii în centrul atenţiei, nu ezita să apelezi la acest mic truc. Chiar dacă aparent acest tip de bluză este foarte elegant, asta nu înseamnă că nu se pot crea şi ţinute casual cu ajutorul lor. Poţi opta pentru o astfel de bluză combinată cu o fustă neagră care să îţi pună în evidenţă corpul, dacă urmează să participi la un eveniment oficial. Bluza cu aplicaţii din dantelă poate să fie purtată cu succes în combinaţie cu o pereche de jeanşi şi pantofi casual, cu talpă joasă. Această e o ţinută lejeră care poate fi purtată la o plimbare în parc sau la cumpărături.

Bluza lejera din voal

Cumpără bluza lejeră simplă sau cu imprimeu

Bluzele de damă până la şolduri pot fi purtate atât de către doamnele mai suple, cât şi de către cele plus size. Acest tip de bluze ne ajută să ne scoatem în evidenţă liniile feminine ale corpului, dacă urmăm câteva trucuri simple. Astfel, combinate cu o pereche de pantaloni cu talie înalta, vor subţia talia şi te vor face să arăţi perfect în orice ocazie. Pe de altă parte, doamnele mai puţin suple pot să poarte acest tip de bluza cu o fustă vaporoasă care să le ascundă micile „imperfecţiuni”.

Bluza lejera din voal creponat

 Cumpără bluza YOKKO din voal creponat

Indiferent de tipul de bluze pe care le preferi sau de ocazia la care le vei purta, la YOKKO găseşti tot ce ai nevoie. De la bluze de voal, la clasicul bumbac sau mătase, aici găseşti cu siguranţă elementele potrivite pentru orice ţinută.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *