8 Ținute de ocazie pentru seri diferite

A venit vara și ieșim mai mult! Cocktail party-uri, aniversări, petreceri, te așteaptă și tu nu știi cu ce să te îmbraci…

Am selectat pentru tine 8 ținute de ocazie accesorizate cu cristale Swarovski, pentru seri diferite, te pot inspira în această vară!

1. Dacă urmează să te întâlnești cu iubitul sau soțul, îți recomandăm o rochie din voal, dublat cu vâscoză, roșu corai, accesorizată cu cristale Swarovski. În acest sezon se poartă mult roșu corai, este o culoare ce stârnește pasiuni!

2.Nuanțele blânde de crem și bej sunt pline de stil și eleganță. Alege o rochie lejeră, romantică, pentru o aniversare în aer liber, cu un croi simplu și discret. Vei impresiona prin rafinament!

3.Dacă ești invitată la o nuntă, rochia de seară cu corsaj brodat cu dantelă și talia marcată cu bandă de rips cu perle Swarovski, este ținuta în care te vei prezenta perfect. Elegantă și spectaculoasă!

4.O rochie de mătase, închisă pe umăr cu 6 perle Swarovski, cu un imprimeu delicat de inspirație asiatică poate fi un look perfect aproape oriunde! La un coctail party, aniversarea mamei tale, la orice eveniment, de zi sau de seară, îmbrăcată în rochia AIKO, te vei simți minunat!

5.Dacă te căsătorești și nu ai găsit rochia perfectă… designerii YOKKO îți propun un sacou elegant, bej, cu broșe detașabile cu cristale Swarovski, alături de o fustă în aceeași nuanță,  pantofi cu toc fin și o diademă cu flori naturale în păr.

6.Du-te la botezul copilului prietenei cele mai bune într-o rochie din voal galben, cu cristale Swarovski la baza decolteului. Galbenul este o culoare foarte în trend în această vară, iar acest model de rochie îți va fi oferi mult farmec și libertate în mișcări.

7.Rochiile în nuanțe metalice, sidefate, sunt unele din preferatele acestui sezon.  Vă recomandăm rochia cu falduri pe față și epoleți cu aplicații din cristale Swarovski, din voal cu efect sidefat și croi ce avantajează orice siluetă, la o petrecere sofisticată.  Accesorizeaz-o cu un clutch mic.

8.O rochie pe care o poți alege într-o seară la restaurant, extrem de feminină, cu spatele decoltat si aplicație de cristale Swarovski pe decolteu, ușor de accesorizat. Kaki-ul este o culoare ce nu poate lipsi în această vară din garderoba ta. Se combină excelent cu tonuri de bej și griuri.

Vă așteptăm în magazinele YOKKO și pe yokko.ro cu modele noi în fiecare zi, pentru a vă alege ținutele potrivite stilului și personalității dumneavoastră!

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *