7 feluri de a purta o fustă creion

Fusta creion se află în garderoba femeilor de decenii, însă acum a revenit în tendințe și este din ce în ce mai prezentă în colecțiile designerilor.

Indiferent de silueta ta, vei arăta fabulos într-o fustă creion. Vrei sa-ti subțiezi talia, să-ți evidențiezi formele, să arăți mai slabă și să fii șic indiferent de ocazie? Tot ce îți trebuie e o fustă creion, sau mai multe. Nu e de mirare că e o piesă atemporală. Dacă la început fusta creion era o emblemă a ținutelor office, acum a devenit o piesă vestimentară ușor de adaptat oricărui stil și context, ne însoțește cu succes la cocktail, în parc, ba chiar și la petreceri târzii în noapte.

Fusta creion este nelipsită, mai ales din garderoba office, asortată cu un sacou, poate alcătui o ținută de succes. Din stofă texturată sau cu vâscoză, în culori sobre, de genul negru și bleumarin poți avea o ținută la birou de invidiat, clasică și elegantă.

 Ținute office cu fuste creion

În același timp poate fi purtată la o plimbare cu prietenii, într-o ținută elegantă și casual în același timp. Alege o fustă din catifea neagră sau din jerse elastic gros, asortată cu bluze lejere.

 

Fusta creion este foarte întâlnită, în ultima perioadă, și în ținutele de ocazie. Fuste din piele sau din bucle cu fir de efect îți pot oferi un look impecabil la orice petrecere și cu siguranță vei atrage atenția.

Va invitam in magazine si pe site-ul nostru www.yokko.ro, pentru a va inspira si a va alege, o fust creion, pe care sa o purtati cu drag la orice eveniment.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *