5 ținute pentru Sărbătoarea de Paște

Se apropie Paștele, o sărbătoare cu o semnificație aparte! Există tradiția de a ne înnoi de Paște: un rând de haine noi, gânduri noi… Festivitatea specială a acestei sărbători ne cere să acordăm mai multă atenție ținutei noastre.

Recomandarea noastră este simplă: alege o rochie! Este piesa vestimentară care îți pune cel mai bine în evidență feminitatea și nici nu îți vei bate capul cu mai multe combinații de piese diferite.

Iată propunerile designerilor noștri:

Dacă masa festivă este acasă, împreuna cu familia, alege o rochie midi din bumbac elastic gofrat, ce îți flatează silueta și datorită imprimeurilor îți poate masca anumite imperfecțiuni. Nu este nevoie de multe accesorii, iar calitatea materialului te va ajuta să faci față cu brio îndatoririlor de gazdă.

Pentru o întâlnire cu prieteni dragi, unde atmosfera este degajată, poți opta pentru o rochie lejeră, cu imprimeuri florale și… inimi! Este comodă și veselă!

Dacă alegi să petreci sărbătoarea de Paște la un restaurant, o rochie ușoară, fluidă, cu picouri este ținuta perfectă! Poți marca talia cu o curea discretă. Modelul în forma literei A oferă multă libertate în mișcări și probabil se va dansa! Alege o pereche de pantofi comozi, cu platformă sau toc nu foarte înalt.

O rochie din jerse elastic, cu garnitură de elasti multi-color, ce marchează talia și mânecile, poate fi alegerea potrivită pentru o plimbare prin magazine în cautare de cadouri pentru cei dragi.

Pentru Noapte de Înviere se potrivește o rochie elegantă în trei culori și cu falduri pe față. Are un aer cuminte și rafinat.

Te invităm în magazinele YOKKO sau online, pe YOKKO.ro, pentru a-ți alege rochia potrivită și cadourile pentru cei dragi!

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *