5 bluze cu maneci lungi ideale pentru sezonul rece

Bluzele sunt piesele vestimentare cele mai întâlnite în garderoba noastră. Elegante sau casual, cu imprimeuri sau uni, le purtăm cu drag în orice sezon, asortându-le la fuste și pantaloni de orice fel. Pentru că iarna este aproape, noi vă recomandăm bluzele cu mâneci lungi sau ¾. Poți fi foarte elegantă cu o bluză și o fustă creion, ziua la birou, dar poți opta pentru o variantă mai casual, seara la o ieșire cu prietenii în oraș.

Mai jos vă prezentăm 5 variante de bluze cu mâneci lungi, și cum le puteți asorta, în acest sezon.

Bluza Floris, tip cămașă, din bumbac elastic brodat cu motive florale și aplicație de cristale, este alegerea ideală pentru stilul office. Se potrivește atât la o fustă creion dar și la o pereche de pantaloni pană.

O altă bluză potrivită stilului office, este Josephine, din jerse elastic uni, cu mâneci ¾ și guler rotund cu aplicație de cristale la baza gâtului. Aceasta este disponibilă în două variante cromatice, negru și bleumarin.

Două bluze din jerse elastic uni cu vâscoză, elegante și casual în același timp, care ies din tiparul office prin câteva detalii moderne, bandă de rips multi-coloră aplicată pe lateral sau la terminația mânecilor. Le putem purta cu o fustă evazată din catifea cu motive florale sau cu o fustă office din stofă texturată. Ambele variante de bluze se regăsesc într-o gamă variată de culori.

Pentru ocazii speciale, petreceri de seară, vă recomandăm bluza Agnes cu mâneci lungi, cu fața din dantelă cu motive aurii și garnitură prețioasă la terminații. Poart-o cu o fustă neagră și o pereche de pantofi stiletto aurii și vei fi o apariție strălucitoare, la orice eveniment o vei purta.

Nu v-am convins încă? Pentru mai multe variante de bluze intrați pe site-ul www.yokko.ro, sau în magazine și cu siguranță veți găsi bluza potrivită pentru fiecare ocazie.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *