10 rochii din jerse fin, care îţi vor face viaţa mai uşoară!

Pe locuri, fiţi gata…parcă zilele acestea suntem din ce în ce mai mult contra cronometru, întotdeauna ne grăbim înspre sau dinspre undeva. Chiar dacă eşti mereu „pe fugă”, look-ul tău nu trebuie să sufere din cauza aceasta. Dacă la cursurile de management al timpului s-ar preda şi modă, suntem sigure că rochiile ar fi principalul subiect abordat 🙂 În funcţie de ocazie sau dispoziţie, rochiile îţi asigură acel look feminin şi stilat pe care ţi-l doreşti, cu minim efort. Dar regina rochiilor „easy-to-wear” este rochia din jerse elastic, cu siguranţă! Pe langă avantajul de a nu trebui să o calci, rochia din jerse este uşor de spălat şi comod de purtat, păstrându-ţi aceeaşi imagine impecabilă de dimineaţă până seara.

Fie că mergi la birou, la o întâlnire sau la un eveniment, iată 10 modele de rochii din jerse fin care îţi vor face ziua mai relaxată!

1. O rochie elegantă cu inserţii ce creează un efect vizual de subţiere a siluetei, perfectă pentru o ieşire de seară. Ascunde perfect surplusul de greutate din concediu!

Rochie eleganta din jerse cu imprimeu floral

Cumpără rochia cu insertii.

2. Pentru un look profesional de succes , o rochie de un alb impecabil, cu lungime medie.

Rochie alba din jerse cu accesoriu metalic auriu

Cumpără rochia albă.

3. Pune accent pe stil! Jaboul din voal aplicat pe o rochie în ton cu înmiresmata lavandă te scoate din anonimat.

Rochie mov din jerse elastic cu jabou din voal

Cumpără rochia cu jabou.

4. Dacă vacanţa se lasă aşteptată, simte marea mai aproape cu rochia din jerse în stil navy!

Rochie din jerse in dungi stil marinaresc

Cumpără rochia în stil marinăresc.

5. The little black dress, tu alegi unde să o porţi! La teatru, la o petrecere sau la birou, jerseul fin se va „aşeza” elegant  pe formele tale frumoase.

Rochie simpla neagra din jerse elastic

Cumpără rochia neagră.

6. Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, cu flori şi buline şi un croi ce aduce complimente oricărei siluete!

Rochie parte peste parte din jerse elastic cu buline si flori

Cumpără rochia cu buline.

7. O rochie cu imprimeu clasic pied-de-coq pe care o vei iubi! Poţi avea clasă şi într-o rochie comodă şi tu ştii acest lucru! 🙂

Rochie din jerse elastic imprimat

Cumpără rochia cu imprimeu.

8. Casual lace sau altfel spus imprimeul cu dantelă pe jerse, una dintre tendinţele de sezon.

Rochie alb negru din jerse elastic cu imprimeu dantela

Cumpără rochia cu dantelă imprimată.

9. Grafisme şi culori captivante ce vor atrage toate privirile către tine!

Rochie din jerse elastic cu imprimeu grafic de efect

Cumpără rochia cu imprimeu grafic.

10. Imprimeurile picturale sunt un must-have al acestui an! Pensulaţiile în tonuri de albastru ne transpun într-o dispoziţie visătoare şi romantică.

Rochie din jerse elastic cu imprimeu in tonuri de albastru

Cumpără rochia cu imprimeu pictural.

Poţi arăta cu uşurinţă aşa cum îţi doreşti, alegând rochiile comode din jerse.

Acum este un moment la fel de bun ca oricând să trăim frumos şi să ne facem viaţa mai uşoară, începând cu cele mai mărunte lucruri până la cele mai importante.

Adauga puţin „zen” şi în garderoba ta! 🙂

4 comentarii

  • Nu stiu de ce faceti aceste rochii deasupra genunchiului(prea Scurte) totuși va adresati unei anumite vârste,si atunci cand mergi rochia se mai ridica de iti ajunge la jumătatea piciorului păcat de unele modele ca nu se pot achiziționat din cauza lungimi,cea mai interesantă mi se pare cea cu buline si ca lungime,am rochii achiziționare dar pe unele nu le pot cumpara din cauza lungimi,am un sarafan achiziționat in dungi dar cand il port se ridica si acum sta in șifonier,deja am renunțat sa mai achizitionez rochii de la Dvs.

  • Vă mulţumim pentru feedback. Modelele YOKKO sunt create pentru a satisface gusturi dintre cele mai diverse, în ceea ce priveşte moda. Recomandarea noastră este să verificaţi detaliile despre mărime şi lungime, specificate pentru fiecare produs în parte. Vom lua în considerare sugestia dumneavoastră şi vom revedea lungimile produselor din colecţiile urmatoare. O zi plăcută!

  • Eu sunt multumita de majoritatea articolelor cumparate de la dvs.Chiar am avut curajul de acumpara on line pentru prima data rochite care doar au trebuit scurtate putin si ajustate la talie .Nimeni nu e perfect! Daca esti f.atent la explicatiile legate de lungime si dimensinile celelalte e ok! Doresc sa stiu daca anumite articole care nu mai exista in prezent pe stoc ,vor mai reveni ;ma refer la sarafanele cu maneca 3/4 din alta culoare decat materialul – pe care le-am pierdut …
    Sunt multumita ca v-am descoperit ,totul corespunde descrierii ,preturile ok !

    • Buna ziua,

      Ne bucurăm că vă plac creaţiile YOKKO şi vă mulţumim pentru aprecieri. În fiecare săptamana veţi găsi pe site şi în magazine modele noi, vă invitam să vă abonaţi la newsletterul nostru pentru a afla ultimele noutăţi şi promoţii.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *