10 rochii de voal pentru un look romantic

Stilul romantic nu se traduce neapărat prin ceva “dulce” sau pastelat, ci mai degrabă printr-o stare de spirit anume, transmisă de o anume rochie sau outfit.

În acest articol vă prezentăm 10 modele de rochii de ocazie, din voal. În funcție de cromatică și croi, ele inspiră înspre visare, senzualitate, relaxare, finețe, pe scurt îți vor asigura un look romantic, extrem de feminin.

Pentru seri sau momente mai sofisticate, aniversări importante sau o nuntă elegantă, vă recomandăm rochiile din voal și corsaj din dantelă sau bumbac brodat cu fir auriu, în culori pale sau pe tonuri de bleumarin și alb. Detaliile sunt impresionante, o astfel de rochie vă va pune în evidență într-un mod rafinat.

Turquoise, o culoare ce amintește de culoarea mării, poate fi purtat atât ziua, cât și seara. Relaxează și inspiră o stare de visare.

Alege o rochie în tonuri roșu corai, din voal creponat dublat cu vâscoză la o întâlnire romantică. Coraiul exprimă iubire, pasiune.

V-am spus deja că una dintre tendințele acestui sezon sunt materialele cu efect metalizat.  Le recomandăm seara, dar anumite modele în tonuri deschise se potrivesc și în timpul zilei, dacă evenimentul este mai elegant.

Vă invităm în magazinele YOKKO sau pe www.yokko.ro! Modele noi vă așteaptă în fiecare zi!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *