10 rochii cu maneci lungi

V-ați pregătit garderoba pentru sezonul rece? Dacă nu vă place să purtați prea multe haine voluminoase, vă recomandăm rochiile cu maneci lungi. Elegenate și confortabile, sunt nelipsite din garderoba noastra în acest sezon.

Ziua la birou, o rochie cu maneci lungi poate fi alegerea potrivită pentru o zi răcoroasă în această toamnă. Ușor de purtat dar și de accesorizat, nu-ți mai trebuie decât o jachetă pe deasupra și ești gata de plecare.

Rochiile midi, din jerse elastic, imprimat cu picouri sau cu motive florale, cu accente moderne, de rips, sunt foarte confortabile și va fi o plăcer să le porți de dimineața până seara târziu.

Pentru că iubim catifeaua mai ales în sezonul rece, noi vă propunem câteva rochii cu mâneci lungi sau 3/4 atât de zi cât și de seară. Imprimate cu motive florale sau cu aplicație de cristale, rochiile din catifea sunt elegante și lejere, potrivite pentru orice siluetă.

Pentru mai multe modele de rochii în acest sezon, vă invităm în magazine și pe site www.yokko.ro, unde veți găsi mai multe modele potrivite pentru orice ocazie.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *