Fiecare Vară are povestea ei – Eleganța serilor de vară

Serile de vară au sosit, petrecerile în grădini, vacanțele sunt atât de aproape!

Moda se schimbă de la un sezon la altul, dar stilul și vestimentația țin de felul personal de a fi. Fiecare femeie este specială, știe ce îi place și ce îi vine bine. Există totuși piese vestimentare care nu se demodează niciodată, în care poți investi în orice sezon.

Acestea sunt rochiile elegante de seară sau de zi, purtate în cele mai importante momente din viața noastră: când cea mai bună prietenă se căsătorește, ziua în care îți botezi copilul, aniversarea nunții de argint a părinților tăi, ziua de naștere a bunicii sau seara romantică de la malul mării când, în sfârșit, sunteți doar voi doi.

Pentru aceste evenimente deosebite, îți propunem câteva modele speciale de rochii și ținute de ocazie, din materiale prețioase, fine și nobile:

Clipe din brocart și organza

Brocartul, purtat în trecut de nobilime, este o țesătură de calitate superioară, iar organzaua este, de asemenea, un material fin, rezistent și prețios.

Alege una dintre rochiile din brocart imprimat cu motive florale, pentru o petrecere romantică într-o grădină de vară.

Rochiile și jachetele din organza imprimate cu buline vesele supradimensionate pot fi outfitul perfect pentru un botez în aer liber sau pentru o ieșire în oraș, cu dans și muzică, alături de prietenele tale.

Rochii din organza imprimate Yokko

Rochii si jachete din organza imprimate cu buline

Vezi ținutele cu buline

Rochii de seara din Brocart

Vezi rochiile cu brocart

Strălucește în tafta de mătase!

Pentru o ținută glam, la un eveniment unde eticheta cere eleganță, cum este o nuntă sau o recepție, rochiile și bolerourile din tafta de mătase și inserții fine de cristale, îți vor pune în evidență frumusețea și rafinamentul.

Rochii de seara Yokko din tafta

Vezi ținute tafta de mătaseRochii de seara din tafta de matase Vezi ținute tafta de mătase
Rochii elegante tafta

Vezi ținute tafta de mătase

Delicatețea dantelei

O rochie fină din dantelă poate fi ținuta inspirată atât pentru serate romantice, seri de vară pe malul mării, cât și pentru evenimente mai oficiale, din timpul zilei sau serii.

Rochiile de dantelă sunt delicate și extrem de feminine iar în această vară le găseşti într-o gamă ofertantă de modele și culori.

Poți alege o rochie de dantelă neagră, pe care să o accesorizezi cu o pereche de pantofi cu toc și geantă de dimensiune mică, la o cină romantică în doi.

Extrem de versatile, rochiile de dantelă, pot fi purtate și cu pantofi cu toc, dar și cu o pereche de balerini, în plimbări relaxate.

Rochie eleganta din dantela Vezi rochii din dantelă
Rochie Yokko din dantela Vezi rochii din dantelă
Rochie Yokko din dantela

Vezi rochii din dantelă

Transparența colorată a voalului

Ușoare ca zilele și serile de vară, rochiile din voal sunt o buurie de culoare și feminitate!
Foarte comode, fluide, poartă-le la evenimente artistice, în aer liber, sau la aniversări.
Ușor de accesorizat, sunt perfecte atât pentru evenimente din timpul zilei, cât și pentru seară.

Rochii Yokko din voal

Vezi rochii din voal

Rochii din voal Yokko

Vezi rochii din voal

Rochii din voal Yokko

Vezi rochii din voal

Accesoriile, detaliile care ne înfrumusețează ținuta

Nu putem uita de accesorii. Sunt detaliile care, împreună cu buna dispoziție și zâmbetul, ne definesc imaginea.

Pentru rochiile fine din dantelă, voal și tafta, alege poșete mici. Rochiile din organza cu buline le poți accesoriza cu poșete plic supradimensionate.

În serile răcoroase, completează-ți ținuta cu un bolero de catifea sau tafta de mătase, sau un șal elegant din voal sau catifea simplu sau cu garnitură de pene sau franjuri pentru un stil sofisticat.

Accesoriile florale sunt în trend vara aceasta. Aplică-le în păr, pe umăr sau la gât și vei adăuga un accent original și feminin ținutei tale.

Bolerouri si saluri de seara

Asortează bolerouri și șaluri de seară

Accesorii Yokko

Asortează eșarfe, șaluri și flori lucrate manual

Bucură-te de strălucirea verii și mai ales de clipele importante petrecute alături de cei dragi! O piesă vestimentară bine aleasă pentru astfel de momente te va pune în evidență, într-un mod inspirat și elegant.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *