Primăvara se poartă florile

Actorul Robin Williams spunea că „Primăvara este modul în care natura ne spune: Să înceapă petrecerea! ”. Și dacă vorbim despre acest anotimp, vorbim despre natură si despre flori! Așa că este timpul să vă puneți feminitatea în evidență cu o rochie imprimată cu motive florale.

Desigur, nu este o noutate a Colecției Primăvară 2020, ci mai degrabă o direcție stilistică pe care o întâlnim de fiecare dată la trecerea spre anotimpul cald. Garderoba noastră prinde viață o dată cu trecerea la sezonul cald. Hainele împrumută din frumusețea naturii, iar noi avem ocazia să purtăm cele mai felurite și inventive imprimeuri florale.

Așadar, dacă și tu ai trecut la garderba de primăvară, te încurajăm să alegi o piesă colorată, cu un print floral. Si ce poate fi mai elegant si mai feminin decât o rochie cu motive florale? Este bine să știi că nu există restricții la acest capitol, ba mai mult, poți purta orice culoare sau imprimeu dorești, dar și orice piesă vestimentară.

Designerii YOKKO v-au pregătit o gamă variată de articole colorate, cu motive florale, ideale pentru orice vârstă. Și dacă nu vă conving exemplele de mai jos, vă invităm în magazinele noastre sau pe www.yokko.ro unde veți găsi mult mai multe modele.

 

3 comentarii

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *