LOOKBOOK YOKKO TOAMNA 2015 – PRIMELE MODELE DIN COLECȚIE

Eleganța îmbină senzualitatea în noua colecție de toamnă YOKKO.
În modă, sezonul toamnă 2015 este reprezentat de inovație și accente fermecatoare. Acest lucru este adus în colecția de toamnă care este definită de croieli impecabile, de un rafinament al țesăturilor și de culori pline de personalitate. Accentele clasice se îmbină armonios cu cele moderne.

Stilul 1 – Casual look

Adoptă stilul casual, pentru o zi la job sau pentru o plimbare placută, toamnă în parc. Rochia din jerse elastic este alegerea ideala. Este lejeră și modernă, fusta evazată fiind în trend sezonul acesta.

ROCHIE DIN TRICOT ELASTIC CU GARNITURA

Cumpară rochia Smile Again

Daca dorești o ținuta clasică, pe care să o accesorizezi foarte ușor, cu un colier sau o eșarfă colorată, optează pentru superbă rochie neagră. Buzunarele și fusta evazată pastrează tonul modern și comod.

ROCHII DE TOAMNA

 Cumpară rochii din Colecția de Toamna

Stilul 2 – Imprimeuri magice

Imprimeurile sunt un must-have al sezonului. Sunt vesele, unice, futuriste iar inserțiile cu fir metalic înnobileaza ținuta. Prima rochie este din brocart elastic multi-color cu fir metalic auriu, cu imprimeu exclusiv, lejera și comfortabilă, cu decolteu rotund și maneci cazute.

ROCHIE ELEGANTA DIN BROCART ELASTIC DE BUMBAC CU FIR METALIC

Cumpară rochia eleganta Isabela

 Cea de-a doua rochie este colorată cu inserții metalice rafinate, imprimeul florale inspirând prospețime și romantism.

ROCHIE ELEGANTA DIN BROCART ELASTIC MULTI-COLOR CU FIR METALIC

Cumpară rochia de seara Next Diva

Revenind la clasic, urmatoarea rochie este definită de eleganță. Accentul de culoare, datorat imprimeului floral, îi dă unicitatea, marca stilului YOKKO.

ROCHII DE TOAMNA

  Cumpară rochii din Colecția de Toamnă

 Stilul 3 – Special office

Stilul office nu trebuie neglijat. YOKKO pune accent pe eleganța sacourilor atent croite, feminine și interesante. Poți opta pentru culori aprinse sau poți alege gama de griuri fabuloase, în ton cu anotimpul rece.

SACOU OFFICE DIN STOFA ELASTICACumpară sacoul office Ready to go

SACOU DIN BUCLE ELASTIC CU BUMBAC SI FLOARE

Cumpară sacoul Shades of grey

Stilul 4 – Glamour look

Urmatoarele propuneri YOKKO vă aduc în sezonul rece strălucirea verii. Sunt ținute speciale, extravagante, atât de feminine și elegante, încât oriunde pașiți, veți atrage privirile „ca un magnet”.

ROCHII DE TOAMNACumpară rochia de seara din catifea

 

ROCHII DE TOAMNACumpară sacoul din catifea neagra

Aceasta este o scurtă prezentare a primelor produse din noua colecție YOKKO – Toamna 2015. Te invitam să le probezi în magazine sau să le vezi pe site: http://www.yokko.ro/noutati/

4 comentarii

  • liliana nicolae

    Cred ca ar trebui sa mai schimbati designerul.Acum citiva ani aveati o linie mai eleganta,mai cocheta.Acum toate sint pina in git,fara forma,materiale din ce in ce mai proaste.Am inca bluze cumparate de mai bine de 12-13 ani care arata bine,ceea ce inseamna ca materialul a fost bun.

  • Ador tinutele office si camasile cambrate pe talie. Felicitari! Arata frumos si pe silueta mai plina. Sunt bucuroasa ca ati schimbat putin tiparele si la marimea 50, pe care o port, nu mai trebuie sa ajustez fusta in talie. As dori sa vad mai multe modele de pantaloni drepti sau semiajustati pentru sezonul rece.

  • gabriela cocora

    Eu cumpar cu placere de la yokko ,produsele au o tinuta impecabila,sunt rasate, elegante si nu au stridente suparatoare ,dimpotriva rafinamentul si bunul gust isi spun cuvantul. Poate ca sunt cam scumpe ,de aceea cumpar mai rar.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *