Lookbook: Inspiră-te din colecția de iarnă 2014-2015

Descrierea colecției: Magie, rafinament, stil și un plus de personalitate în noile ținute YOKKO pentru sezonul rece.

Modelele au fost concepute de către stiliștii YOKKO, cu gândul la eleganța și spiritul sărbătorilor de iarnă. Colecția cuprinde atât ținute office, în nuanțe vii, cât și sacouri și rochii elegante, pentru masa festivă de Crăciun, sau pentru petrecerea de Revelion.

Ținutele din noua colecție au fost realizate după croieli în linii minimaliste, care s-au împletit armonios cu texturi moi, fluide și accesorii sofisticate.

Iată ce stiluri vestimentare vei găsi în cea mai recentă colecție!

Stil plin de feminitate!

Rochiile din jerse elastic, cu imprimeuri digitale, te invită să intri într-un joc al formelor geometrice și al culorilor!

sedinta foto yokko 2.10 397

Cumpără rochia din jerse elastic

Rochia neagră din lână groasă și moale, cu decolteu de voal și spate gol, în linii minimaliste, îți va oferi o eleganță aparte.

grigo-1

 Cumpără rochia cu decolteu adânc pe spate

Costumele deux-pieces reflectă un stil prin care feminitatea transpare dincolo de sobrietate, impunându-se cu forță într-o lume condusă de bărbați. Celebrează faptul că ești femeie cu hotărâre, bunătate și dragoste, în fiecare zi!

În această colecție am mizat pe nuanțe elegante, rafinate de: bleumarin, bej, negru, dar și pe un roșu intens, pentru doamnele mai curajoase.

grigo-2

Cumpără costumul cu garnitură metalică

grigo-5

Cumpără costumul din bucle negru

grigo-6

Disponibil în curând

gri-3

Cumpără gulerul din blană naturală

Arta de a te îmbrăca de Sarbatori

Te invit pentru o clipă în atmosfera de Crăciun, atunci când membrii familiei și invitații se strâng în jurul mesei festive, sau în cadrul strălucitor al petrecerii de Revelion, unde prietenii îți fac complimente și îți apreciază noua rochie… îți imaginezi?

Am creat modele care îți vor permite să mergi în diverse locuri de Sărbători. Colecția de sărbători cuprinde rochia roșie cu garnitură neagră de catifea, o ținută potrivită pentru masa de Crăciun în familie, rochia de voal căptușită cu tricot elastic gros și guler detașabil de paiete, în care poți să dansezi toată noaptea, rochia lungă cu bust de paiete, dacă mergi într-un spațiu sofisticat și elegant, sau rochia neagră de catifea elastică cu clepsidră de paiete negre, în care vei avea un aer misterios și vei străluci ca o divă.

Gulerele de blană naturală din colecție se asortează perfect la ținutele de iarnă, oferindu-le acestora un aer sofisticat.

grig-5

 Cumpără gulerul din blană naturală

g-8

Cumpără costumul roșu cu garnitură din catifea

sedinta foto yokko 2.10 517

Cumpără rochia din voal și guler detașabil

rochie-9

Cumpără rochia din catifea cu paiete

rochie-10

Cumpără rochia roșie din stofă elastică

Nu ezita să te lași răsfățată de atingerile diafane ale unei rochii din catifea, sau voal și paiete… pentru a te bucura de momentele importante din viața ta!

12

Model disponibil în curând

Stilul trendy-casual de vacanță

Acest stil este unul adoptat de fiecare femeie în parte, fie ocazional, fie zi de zi. Ținutele care conțin materiale ușor de purtat, care nu formează cute și care au croieli lejere nu îți ocupă mult timp din zi. Pe aceste materiale, ușor de întreținut, a fost adăugat imprimeul cu flori pe fond negru, care acum este în mare vogă.

sedinta foto yokko 2.10 004

Cumpără fusta cu imprimeu floral

sedinta foto yokko 2.10 029

Cumpără rochia din jerse elastic

grig-4

Cumpără bluza cu imprimeu floral

Pentru că de sărbători oferim cadouri celor dragi, dar nu întotdeauna acestea sunt pe gustul lor, vă recomandăm cardurile cadou YOKKO. Cardul cadou reprezintă o modalitate facilă și sigură de a oferi bucurie și emoție celor mai importante femei din viața noastră.

04647-card-cadou-400-wgl0400-gallery-00-1560x1800

Abonându-vă la newsletterul YOKKO aflați săptămânal ce haine noi am dus în magazine și ce oferte v-am pregătit.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *