Feeling myself

De ce feeling myself?

Deoarece sunt cuvinte care definesc femeia secolului XXI, femeie puternică, de carieră, mamă și soție care se simte bine în pielea ei. Pentru ca o femeie să radieze de fericire și să fie apreciată este nevoie ca aceasta să se simtă “ea” în orice situație. Vestimentația joacă un rol esențial în ceea ce privește încrederea feminină și respectul de sine.

YOKKO pune accent pe dorințele femeii, pe confortul acesteia îmbinând calitatea într-un mod armonios cu ceea ce este în vogă.

Purtând rochii YOKKO, într-adevar putem folosi expresia “feeling myself”, deoarece sunt create exact pentru necesitătile doamnelor. Ce este mai frumos decât a purta o rochie superbă, lejera și în care personalitatea femeii nu este umbrită?

Gama modelelor de rochii YOKKO este complexă. Fiecare femeie adoptă un stil personal, ceea ce o face specială.

Aceste rochii sunt ideale pentru doamnele care preferă ținute lejere și un look fresh pentru această vară.

Colaj 1

Cumpără rochii de seară

Un look glamour, perfect pentru cocktail sau evenimente sofisticate, se identifică în mod deosebit cu rochiile de seară YOKKO.

Colaj 2

Cumpără rochii de seară Yokko

Simplitate, calitate și lejeritate sunt termenii ce definesc cele două modele de rochii. Prima rochie este vaporoasa și nu necesită accesorii, gulerul detasabil, reprezentând deja unul. Cea de-a doua rochie are o croială simplă, iar albul impecabil este un must have al verii. Rochia poate fi purtată și seara, punând un accent stralucitor, cu ajutorul unor accesorii voluminoase.

Colaj 3

Cumpără rochii elegante Yokko

Simte-te tu, adoptând ținute care te reprezintă, alegând stilul YOKKO, axat frumusețe, eleganță și personalitatea femeilor.

Colaj 4

Stilul Yokko

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *