Cum îți construiești o garderobă de succes

Stilul se învață urmând câteva reguli de bun simț. A avea stil nu are legătură cu tendințele, iar o garderobă de succes este aceea care îți asigură apariții impecabile, cu haine care îți plac și pe care le poți purta mai mult de 1-2 sezoane. Vă puteți crea propriul stil gândind hainele din perspectiva garderobei. O garderobă de succes este garderoba unei femei care își cumpără haine după ce își face o imagine de ansamblu, un plan care să răspundă unor nevoi vestimentare și stilistice. Haine de care ai cu adevărat nevoie, în care îți stă cu adevărat bine, care să te reprezinte.

Creați-vă ținute noi săptămânal sau lunar, includeți cât mai multe piese din dulap în garderobă și renunțați la hainele care nu vă mai folosesc sau pe care nu le-ați purtat în ultimul an.

 

O garderobă reușită nu înseamnă piese extravagante sau ostentative și nici mai mult nu înseamnă mai bun. Faceți o triere a garderobei. Numai așa vă puteți da seama ce piese vă lipsesc, sau ce nu mai este cazul să cumpărați. Păstrați piesele care se potrivesc fizionomiei și siluetei voastre, sau cele care se potrivesc stilului și activităților voastre.

 

Alegeți piese vestimentare ușor de asortat și adaptat, în culori care vi se potrivesc si suficient de multe nuanțe neutre – negru, bleumarin, vișiniu, gri.

 

Învață să combini piese din branduri noi cu piese vintage, sau piese de birou, combinate diferit, asortate altfel. O jachetă de catifea cu o cămașă albă și o pereche de pantaloni dintr-un material diferit, poate fi o ținută office foarte reușită. Combinată însă cu o fustă din catifea poate fi o ținută de seară plină de rafinament și eleganță.

 

Mixează piese între ele în costume office. Costumele nu trebuie să fie într-o singură culoare. Mixează diferite nuanțe, cu atenție la textura pieselor. Experimentează cu imprimeuri florale, dungi, buline, în croieli conservatoare. Atunci când ai îndoieli, alege ținute în alb și negru.

Garderoba trebuie să fie construită din piese de cursă lungă, de bună calitate. Uitați-vă intotdeauna la întretinerea unui produs pe care vreți sa îl cumpărați. Răbdare deci la shopping și, în timp, sacourile, rochiile de zi, paltoanele, fustele, pantalonii, vor fi de cea mai bună calitate. Materialele couture, precum brocartul, dantela , catifeaua îți asigură un look sofisticat și nu se demodează. Se pot purta ani la rând.

Este o perioadă foarte bună a anului sa faceți achiziții noi, bine gândite, la firmele pe care le iubiți. Reducerile continuă toată luna ianuarie. Spor la cumpărături!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *