Designeri în Vitrina YOKKO

Noi, cei de la YOKKO, firmă românească 100%, cu 23 de ani vechime pe piața românească, am redeschis, după două luni, porțile magazinelor noastre cu intrare stradală din toată țara și ne vom întâmpina clienții de care ne-a fost foarte dor, cu brațele deschise, cu rodul muncii noastre reluate, dar și cu surprize, cu reduceri semnificative, pentru a da uitării perioada de carantină, care ne-a ținut izolați și precauți, departe unii de alții.

Cu toate că a fost o perioadă restrictivă, toți putem fi de acord că am descoperit noi oportunități, uimitoare orizonturi, lecții de neuitat, că ne-am intâlnit poate mai mult și mai intens cu visele și nevoile noastre.

Tocmai de aceea, vă propunem să punem un nou început relațiilor dintre noi, să fim mai empatici și mai săritori, într-un fel care să împrăștie bucurie, pentru a avea un mediu economic puternic, nealterat de neajunsurile recente. Credem că e nevoie să fim împreună și la greu.

Pentru că știm că micii producători, designeri talentați și dedicați din România pot fi în impas economic, pentru că și noi ne confruntăm cu dificultăți inerente, credem că e mai mult decât oricând nevoie să fim atenți unii la alții, să ne sprijinim reciproc. Noi, cei de la YOKKO, suntem onorați să ajutăm, în felul nostru, prin acest proiect.

Invităm, așadar, pe tinerii ce creează bijuterii, genți, pantofi, accesorii și au nevoie de un plus de lumină pe munca lor, să ia în considerare expunerea produselor realizate de ei în vitrinele noastre din București, Cluj, Constanța, Brașov și să ne scrie, pentru a putea fi descoperiți și admirați de mai mulți români.

Să facem Hora Unirii mai mult decât un cântec.

Dacă și în alte domenii puteți oferi un sprijin cât de mic românului ce muncește lângă voi, dacă aveți și alte idei prin care să ne ajutam reciproc, nu ezitați, astfel vom deveni o societate puternică și independentă, și vom dobândi, pe termen lung, imunitate de nație…

Primii designeri care ne-au răspuns la apel sunt Coca Zabolteanu, Ana Maria Ilie și cei de la Optimef. Mai jos puteți admira câteva din accesoriile lor, expuse în vitrinele noastre din București.

Accesorii Optimef

Genți Optimef

Ceasuri Optimef

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *