6 sacouri de ocazie pentru petreceri de Toamnă

Pentru petrecerile din sezonul rece, nu este suficient să avem pregatită doar o rochie, trebuie să avem pregătit și un sacou sau un bolero, pe care să-l accesorizăm la o rochie de ocazie.

Deși ar putea părea o piesă vestimentară îmbătrânită sau potrivită doar pentru ținutele office, sacoul are un rol bine stabilit în garderobă indiferent de vârstă sau de ocupație. Fie că alegem un sacou de inspirație masculină, fie un sacou military ori unul cambrat – putem să-l purtăm în orice moment al zilei sau chiar seara și să-l accesorizam în diferite moduri.

YOKKO vă propune mai jos 5 sacouri elegante pentru evenimentele speciale din această toamnă.

ATENA – sacou din bumbac cu fir de efect și aplicație de cristale pe decolteu. Se pot face diferite combinații cu piese din același material, fuste sau rochii, mai ales că se regăsește în 3 variante cromatice, roz, violet și turcoaz.

 

ADELLE – sacou din catifea elastică neagră cu garnitură prețioasă pe față. Catifeaua este o țesătură nobilă și elegantă, și se potrivește de minune ținutelor de seară. Combină acest sacou cu o rochie din voal sidefat și cordon în talie.

 

ANASTASIA – sacou din catifea brodată cu guler gen tunică și decolteu adânc. O alternativă la clasica rochie de ocazie este o ținută cu pantaloni drepți din stofă elastică roșie și acest sacou din catifea. Alege să fii îndrăzneață și poartă pantaloni!

 

PRINCE – sacou din catifea cu paiete, cu decolteu adânc și guler ascuțit. Această piesă este ideală pentru orice vârstă și poate fi combinat atât la fuste cât și la o rochii.

 

ESME – sacou din stofă brocată cu fir arămiu, cu mâneci 3/4 și fundă detașabilă. Clasic și elegant, acest sacou poate fi accesorizat la o fustă evazată din voal dublată cu vâscoză.

 

AURA – bolero din paiete aurii cu aspect sidefat. Adaugă strălucire ținutelor tale, și alege acest bolero, pe care îl poți purta peste o rochie evazată din voal negru. Combinația negru/auriu este ideală pentru o petrecere.

Pentru mai multe idei de ținute cu sacouri de ocazie vă invităm în magazine și pe www.yokko.ro unde vă puteți bucura de noua colecție Toamnă 2018.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *