Culoarea verii 2017

Dacă în 2015 marsala, acel grena misterios, a fost declarată culoarea vedetă, 2016 a avut două culori în trend, roz quartz și albastru seren, în 2017 Institutul Pantone a ales… verdele crud, verdele proaspat (Greenery), ca fiind culoarea anului. Specialiștii îl descriu ca fiind o nuanță de verde gălbui.

„Stim care este lumea în care trăim – una foarte stresantă și tensionată. Aceasta este culoarea speranței, este legatura noastră cu natura. Reprezintă ceea ce noi numim cuvinte care încep cu „re” – regenerare, revitalizare, reîmprospătare, reînnoire.” Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone.

Greenery, alături de tonuri verde-albastru, turquoise, galben, culori vii și nuanțe blânde de bejuri și kaki-uri, fac parte din topul culorilor anului 2017. În fruntea topului: VERDE, o culoare ce transmite vitalitate, prospețime, fertilitate, armonie! Din perspectivă psihologică, această culoare calmează, eliberează de stres, stimulează creativitatea, alungă stările de nervozitate sau anxietate, învigorează.

Și, într-adevar, în zilele fierbinți de vară, avem nevoie de ținute care sa ne relaxeze și care să transmită un aer fresh și proaspăt!

Vă prezentăm piese din Colecția YOKKO | Vară 2017 în nuanțe de verde în diverse mixuri cromatice și stilistice. Ținute și piese pentru outfituri de zi, sau seară, casual sau formale, în care cu siguranță vă puteți regăsi stilul personal.

Vino în magazinele YOKKO sau pe yokko.ro și răcorește-te alegând verdele acestei veri, ce ne conectează cu natura și ne umple de energie!

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *