Gianina Corondan vazuta de YOKKO

O actriță adevarata trebuie să strălucească în primul rând în rolul vieții sale.

Oamenii spun adesea “joci teatru” cu sens peiorativ. Cei care spun asta sunt de obicei aceia care nu prea merg la teatru. Ar găsi acolo adesea mai mult adevăr și mai multă sinceritate decât în viața “reală”.

Gianina Corondan, cu Gi, știe să fie naturală pentru că nu știe cum să fie falsă. Ea nu joacă un personaj, devine acel personaj, iar atunci când o cunoști personal realizezi că rolul care o prinde cel mai bine este ea însăși. Inteligentă, amuzantă, plină de viață. Nu-și uită niciodată replica pentru că ea este, în viață, și scenaristă și regizor. E pur și simplu ea!
Yokko a avut onoare să se ocupe de… costume.

Rochii elegante

Scena a fost Palatul Stirbey din Buftea, un loc de vis înconjurat de un parc imens și plin de parfumul altor vremuri când ritmul nebun al lumii moderne nu le făcuse pe femei să uite că sunt femei și să se creadă în primul rând angajate.

Pentru cele care nu au uitat a pozat Gianina Corondan în ședința foto Yokko pentru noua colecție. Și pentru cele care vor să-și aducă aminte. Viața e frumoasă când îți place să-ți joci rolul fie că ai un “actor” care să-ți dea replica sau încă mai ești “în așteptarea lui Godot”.

Rochii de seara

Chiar și atunci când tocmai te-ai despărțit de “un actor grăbit”, trebuie să o cunoști pe Gianina. Zici că n-a avut o zi de nefericire în viața ei, nu pentru că n-ar fi avut, ci pentru că a știut să meargă mai departe.
Și a făcut-o cu stil. În loc să plângi ieșirea lui din scenă, mai bine ieși și tu, în oraș. Cu o rochie nouă, o atitudine nouă și – uneori mai repede decât crezi – o fericire nouă.

radu-fÎi mulțumim Gianinei pentru lecția minunată care ne-a demonstrat că nu trebuie să aștepți un spectacol eveniment. Poți chiar tu să faci fiecare zi să fie spectaculoasă. În rolul vieții tale. Dăm și noi o mână de ajutor. Ai văzut ultimele modele?
Guest-post Radu F. Constantinescu

3 comentarii

  • manta macnelia

    Tinutele sunt ingenios armonizate pe un model plin de personalitate, expansiva si cu multa dragoste de viata. Gianina Corondan, o incantatoare prezenta in peisajul romanesc.
    Apreciez produsele de imbracaminte YOKKO sunt moderne ,comode materialele sunt fluide si usor de purtat sunt in acelasi timp si foarte ingrijit lucrate.

    Multumesc,YOKKO
    Macnelia M

  • Gianina rochile clasice sunt pe gustul meu.

  • Nota 10 + ! Materiale sunt de calitate , bine lucrate iar angajatii sunt responsabili si bine pregatiti . Clientii sunt tratati cu respect si seriozitate ! Mereu am avut surprize placute de la Yokko .

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *