Culorile Toamnei 2016 – Vară Nordică

Paleta culorilor la modă pentru sezonul Toamnă 2016 reprezintă o combinație intensă a familiei Albastruluiîmpreună cu tonuri curajoase și vibrante de Roșu Carmin, Vișiniu Pudrat alături de linia de Mov, Ciclam și Violet și de gama de Verde – Turcoaz, frumos calmate de nuanțele neutre de Crem, Muștar. Iată că sosește in vitrine și magazine o toamnă interesantă în culori ce ne vor inspira la acțiune, curaj, calm, optimism și imaginație.

 

 

1. Prima gama, cea de Bleu Gri, Albastru Vibrant până la Bleumarin Misteriosinspiră încredere și tenacitate. De la Albastrul Gheții până la Bleumarin, familia acestei culori vedetă în acest sezon impune prin rafinament și mister. Verdele și turcoazul – în nuanțe de apă, combinate cu bleumarin, dau ținutelor o notă de eleganță desăvarșită.

Versiunile de Toamnă 2016 ale albastrului te vor face să te simți liberă și calmă, alege-l și vei întoarce priviri pe stradă în noul sezon!

1-tinute bleumarinAlege ținute bleumarin

2-tinute bleumarin

Alege ținute bleumarin

3-tinute bleumarin

Alege ținute bleumarin

 

2. Urmează gama de Mov, Ciclam și Violet, una din preferatele noastre. Aceste culori ne încântă ochiul și inima si ne dau o energie veselă sau misterioasă în funcție de stilul abordat.

4-tinute violetAlege ținute violet

4-tinute violet_b

 Alege ținute violet

 

3. Culori vedetă ale sezonului sunt și tonurile de Crem, Auriu, Gri Sidefat, Bronz sau Muștar, nuanțe neutre, calde, ce pot fi combinate sofisticat cu oricare dintre culorile tari pentru garderoba de zi sau seară.

5-tinute auriiAlege ținute aurii

6-tinute aurii

Alege ținute aurii

4. Trecem la preferatele femeilor active – sunt prezente în colecții o varietate mare a nuanțelor de roșu: Roșu Carmin, Vișiniu sau Cărămiziu, ce ne vor insufla o stare de acțiune, putere, curaj și senzualitate.

7-tinute rosii

Alege ținute roșii

8-tinute rosiiAlege ținute roșii

5. O gama frumoasă și sofisticată urmează să fie prezentă în colecții aducând din ce in ce mai multe accente cromatice proaspete de Turcoaz cu ape de Verde, care crează calm și încredere ți care îți vor anima imaginația.

9-tinute verziAlege tinute verzi

9-tinute verzi_b

Alege ținute verzi

Te invităm să te inspiri din Vara Nordică – o toamnă care te va surprinde printr-o paletă cromatică ce îmbină nuanțe intense inspirate din natură combinate cu nuanțe pastel, calde. Activează-ți garderoba și poartă în sezonul de Toamnă 2016 aceste propuneri cromatice și vei fi o prezență plină de stil.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *